DET SKÖNA STRANDLIVET. 

Skanörs hamn och Badhytten är en plats som många har en relation till, en plats där livet är lite enklare och där glada minnen skapas. Huset i sin nuvarande form började med intresset av att utveckla Skanör och Falsterbo som en året runt destination. Det finns en fantastisk potential på den här underbara platsen att erbjuda folk från när och fjärran en unik upplevelse oavsett årstid. Badhytten invigdes i juni 2016 med ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för att ge besökare en oförglömlig upplevelse. Vi som äger fastigheten Badhytten har en långsiktig strategi och mission av att vara en del i att utveckla och förvalta intressanta projekt som stärker Skanör och Falsterbo som attraktiv destination.

Vi som driver Badhytten är ett gäng rutinerade Malmökrögare, på plats för att skapa magi i huset. Badhytten är en plats som är helt unik i sitt slag, ett strandhus som stiger upp ur sanden mitt på Skanörs strand. I en fantastisk beachmiljö med en internationell prägel erbjuds en avslappnad atmosfär och känsla av att vara utomlands – fast hemma.

Med sin restaurang, lounge, nattklubb, utebarer och populära takterrass finns här något för alla, oavsett om du kommer i flipflop eller höga klackar.

På Badhytten fokuserar vi nämligen på att vara en destination där alla ska känna sig som hemma. Genom att erbjuda en plats dit folk söker sig för att umgås, må bra, och njuta av det goda i livet har vårt strandhus blivit den perfekta mixen av en lokal mötesplats och en destination för långväga gäster. Och vi kan inte säga annat än att vi älskar det.

Inget går nämligen upp mot sorlet i matsalen en stormig kväll eller att dansa in solnedgången från vår takterrass med hav i sikte, favoritdrinken i handen och vänner vid sin sida. Vi är världens lyckligaste som får spendera våra dagar här och vi hälsar dig innerligt och hjärtligt välkommen till oss på Badhytten!

JOBBA HÄR 

Vi letar kontinuerligt efter duktig serverings- och barpersonal. Välkommen in med din ansökan. 

OM OSS

Badhytten är en restaurang och festanläggning som är placerad mitt på stranden i Skanör. Med känslan av att vara en del av naturen har Badhytten snabbt blivit en populär destination för såväl närboende som för långväga besökare. Strandhuset huserar en restaurang, lounge, barer, festvåning och nattklubb. Med en intensiv sommarsäsong är anläggningen även välanvänd för bröllop, privata fester och företagsarrangemang.

Badhytten är en plats där alla ska trivas, oavsett om man kommer direkt från stranden eller i ett firande sällskap. Vi värdesätter att vår personal har lätt för att skapa relationer och kan leverera professionell service med glimten i ögat. På Badhytten vill vi nämligen skapa känslan av semester och sprida lite kärlek, varje dag. Nu söker vi dig som vill vara med och skapa möjligheter med oss, på en av landets vackraste destinationer. 

Som serverings- och barpersonal är du vårt ansikte utåt och personen som ansvarar för att göra gästens besök till en fin upplevelse. Du jobbar utefter våra värderingar och rutiner samtidigt som du tillåter dig själv att ta utrymme i din relation med våra gäster. Vi månar om våra relationer, såväl internt som externt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har en passion för ditt yrke och att du sätter en stolthet i att alltid leverera en hög nivå. Du är en positiv, driven och engagerad medarbetare som trivs i en verksamhet som präglas av kreativitet och serviceanda.

 HUR GÅR DU VIDARE?

Vi erbjuder en arbetsplats med starka möjligheter att bidra och skapa något nytt, fantastiska kollegor och en oslagbar miljö att arbeta i. Badhytten är med i branschorganisationen Visita som även fungerar som en garant för att vi har bra villkor för våra anställda.

Din ansökan, med CV och personligt brev, skickar du till info@badhytten.com. Hjärtligt välkommen med din ansökan!

KONTAKTA OSS 

Kontakta oss
för att boka ert event
event@badhytten.com