Öppet varje dag 12-16 vid fint väder

Välkommen till vårt Beach Café. En plats på stranden som erbjuder såväl glass, lättare lunch, bar och en minibutik med strandprodukter.

MAT & DRYCK

Vilken start på dagen är bättre än att känna sanden mellan tårna och en kopp kaffe i handen? För dig som hellre önskar en avslappnad lunch med havet som utsikt finns det bland annat varma smörgåsar. I vårt strandkafé serveras även vin och öl. Här hittar du självklart även glass, kakor och annat smått och gott.

BUTIK

I vårt Beach Café finns säsongsanpassade produkter till försäljning. Du hittar bland annat strandleksaker, badkläder, solkräm och våra populära badrockar.
Alla våra produkter är noggrant utvalda för att hålla en hög kvalitét och vi jobbar kontinuerligt med att hitta eller skapa nya produkter till ett skönare strandliv.
Välkommen att botanisera bland vårt utbud och hitta dina favoriter.

KSURF

KSURF grundades av Yassine och Julia med målet att skapa en mötesplats för människor i alla åldrar och att göra havet tillgängligt för alla. De erbjuder Kitesurfing-lektioner, SUP fitness/SUP, uthyrning samt aktiviteter för barn. Under sommaren huserar de i ena delen av vårt Beach Café och resten av året finns de vid livräddarna på andra sidan Badhyttens parkering. För mer information kan ni besöka deras hemsida www.ksurf.se.