NJUT AV DET SKÖNA STRANDLIVET 

Välkommen till vårt strandhus, en oas mitt bland sanddynerna i Skanör. På Badhytten blandas möten mellan lokala vänner och långväga besökare som önskar njuta av maten, vinet eller helt enkelt den fantastiska utsikten. Vårt kök bjuder alltid på noggrant utvalda råvaror som sätts samman till en meny där det finns något för alla.

Välkommen till Badhytten och det sköna strandlivet.

BRUNCH

Välkommen till en brunch vid havet.

Vår brunch har två sittningar och går att boka kl. 11.30 eller 14.30. Buffén innehåller allt från hemmagjord müsli, ostar och charkuterier till sallader, goda röror och skaldjur. Brunchen kostar 265,- och halva priset för barn under 12 år. Vänligen observerar att vi är en kontantfri restaurang. Varmt välkomna!

Restaurangen är för närvarande stängd för vintervila. 

Brunchen kommer igång igen i vår. Hjärtligt välkomna åter!

KVÄLLSMENY

Välkommen hem till oss på middag.

Vår restaurang öppnar kl. 17 och vi har två sittningar per kväll. Du kan boka bord här på hemsidan eller via info@badhytten.com. Är ditt sällskap 14 personer eller fler ber vi dig kontakta oss direkt för att kunna förbeställa er mat. Vänligen observera att vi är en kontantfri restaurang. Varmt välkomna!

 

ATT BÖRJA MED

Ny meny är på gång. Välkommen åter!

ATT FORTSÄTTA MED

Ny meny är på gång. Välkommen åter!

TILL SIST

Ny meny är på gång. Välkommen åter!

BOKA BORD

SHUTTLE SERVICE

Om ni är intresserade av vår Shuttleservice är ni välkomna att kontakta oss via shuttle@badhytten.com eller 040-628 05 70.