DET SKÖNA STRANDLIVET. ÅRET OM. 

Vår historia börjar med en eldsvåda. 2009 brann nämligen den populära restaurangen och nattklubben Badhytten ned och lämnade en saknad av en strandnära mötesplats att umgås kring.

På sina håll i Skanör och Falsterbo grodde planer på att skapa en ny destination, en Badhytten i ny tappning, som med en internationell prägel skulle erbjuda en atmosfär och känsla av att vara utomlands – fast hemma.

Som tur är fick de planerande drivkrafterna nys om varandra och skapade tillsammans den magi som vi idag kort och gott återigen kallar Badhytten. Här gillar vi nämligen traditioner och vi tror och hoppas att vi har skapat en ny klassiker. En plats som är helt unik i sitt slag, ett strandhus som stiger upp ur sanden mitt på Skanörs strand, omgiven hav och naturområde så långt ögat kan nå. Med sin restaurang, lounge, champagnebar och populära takterrass skapar Badhytten den sociala mötesplats som har varit oss alla saknat, och som förstärker det sköna strandlivet. Året om.

Badhytten fokuserar på att hålla en hög kvalité inom allt från råvaror, service, inredning och aktiviteter. I köket jobbar vi med klassiska råvaror, rena smaker och det bästa som säsongen har att erbjuda. Restaurangen har under ledning av Kökscheferna Adam Perschtold och Johan Andersson redan blivit rekommenderad i White Guide.

Vi lägger även extra mycket vikt på vårt utbud av vin på samma sätt som det vi serverar i våra tre välutrustade barer, vilka förövrigt slits extra väl med hälsan under sommarmånadernas rus.

Arkitekturen, inredningen och det extraordinära läget har lett till att Badhytten under sin korta livstid figurerat i allt från New York Times till att husera fotograferingar för magasin och modeföretag. Genom att erbjuda en plats dit folk söker sig för att umgås, må bra, och njuta av det goda i livet har Badhytten blivit en lokal mötesplats och en destination för långväga gäster och vi kan inte säga annat än att vi älskar det.

Inget går nämligen upp mot sorlet i matsalen och den tända brasan en kall vinterdag eller att dansa in solnedgången från vår takterrass med hav i sikte, favoritdrinken i handen och vänner vid sin sida. Vi är världens lyckligaste som får spendera våra dagar här och vi hälsar dig innerligt och hjärtligt välkommen till oss på Badhytten!

JOBBA HÄR 

Just nu är vi inte i behov av ny personal men skicka gärna in en spontanansökan så spar vi den för framtida behov. 

Badhytten är en stabil verksamhet med en intensiv sommarsäsong. Huset slog upp portarna i juni 2016 och huserar ett White Guide-rekomenderat kök, barer, lounge och nattklubb. Anläggningen är även välanvänd för bröllop, privata fester och företagsarrangemang.

På Badhytten sätter vi stort fokus på kvalitet i allt från service och råvaror till inredning och aktiviteter. Vi vill vara en plats där våra besökare trivs och söker därför personal som har lätt för att skapa relationer och ge professionell service med glimten i ögat.

 

För att jobba på Badhytten tror vi att du brinner för att ge bra service och göra varje besök till en upplevelse för gästen. Det kommer naturligt för dig att forma en miljö där våra gästerna känner sig uppmärksammade och avslappnade.

Vidare tror vi att du har en passion för yrket såväl som för mat och dryck. Du är praktiskt lagd, trivs med att arbeta i grupp men har inga problem med att arbeta självständigt och kunna ta egna beslut.

Badhytten är med i branschorganisationen Visita som även fungerar som en garant för att vi har bra villkor för våra anställda.

Vi erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, fantastiska kollegor och en oslagbar miljö att arbeta i. Vid frågor eller ansökan är du välkommen att kontakta oss via info@badhytten.com.

 

KONTAKTA OSS 

072-077 38 58
info@badhytten.com
Badhyttsvägen 9, 239 30 Skanör

Pär Wahl
General Manager
par@badhytten.com
070-471 76 50