DET SKÖNA STRANDLIVET. 

Vår historia börjar med en eldsvåda. 2009 brann nämligen den populära restaurangen och nattklubben Badhytten ned och lämnade en saknad av en strandnära mötesplats att umgås kring. På sina håll i Skanör och Falsterbo grodde planer på att skapa en ny destination, en Badhytten i ny tappning, som med en internationell prägel skulle erbjuda en atmosfär och känsla av att vara utomlands – fast hemma.

Planerna växte och har nu lett oss, ett gäng rutinerade Malmökrögare, på plats för att skapa magi i huset som kort och gott återigen kallas Badhytten. En plats som är helt unik i sitt slag, ett strandhus som stiger upp ur sanden mitt på Skanörs strand. Med sin restaurang, lounge, utebarer och populära takterrass finns här något för alla, oavsett om du kommer i flipflop eller lackskor.

På Badhytten fokuserar vi nämligen på att vara en destination där alla ska känna sig som hemma. Genom att erbjuda en plats dit folk söker sig för att umgås, må bra, och njuta av det goda i livet har vårt strandhus blivit den perfekta mixen av en lokal mötesplats och en destination för långväga gäster. Och vi kan inte säga annat än att vi älskar det.

Inget går nämligen upp mot sorlet i matsalen en stormig kväll eller att dansa in solnedgången från vår takterrass med hav i sikte, favoritdrinken i handen och vänner vid sin sida. Vi är världens lyckligaste som får spendera våra dagar här och vi hälsar dig innerligt och hjärtligt välkommen till oss på Badhytten!

JOBBA HÄR 

Just nu söker vi Kökschef, Barchef och Servischef. Välkommen med din ansökan. 

OM OSS

Badhytten är en restaurang och festanläggning som är placerad mitt på stranden i Skanör. Med känslan av att vara en del av naturen har Badhytten snabbt blivit en populär destination för såväl närboende som för långväga besökare. Strandhuset huserar en restaurang, lounge, barer, festvåning och nattklubb. Med en intensiv sommarsäsong är anläggningen även välanvänd för bröllop, privata fester och företagsarrangemang.

Badhytten är en plats där alla ska trivas, oavsett om man kommer direkt från stranden eller i ett firande sällskap. Vi värdesätter att vår personal har lätt för att skapa relationer och kan leverera professionell service med glimten i ögat. På Badhytten vill vi nämligen skapa känslan av semester och sprida lite kärlek, varje dag. Nu söker vi dig som vill vara med och skapa möjligheter med oss, på en av landets vackraste destinationer. 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som kökschef/barchef ansvarar du för att leda kökets/barernas arbete och planering, både på lång och kort sikt. Du agerar arbetsledare för kockarna/bartenders, bemannar, deltar i att skapa menyer/drinklistor, gör inköp och ser till att ditt ansvarsområde följer Badhyttens värderingar och våra gemensamt uppsatta mål.

Som servischef är du länken mellan all personal och Restaurangchefen. Du ansvarar för att våra värderingar och rutiner efterlevs samtidigt som du är ett språkrör för personalens tankar. Under sommarmånaderna har vi runt 40 personer som jobbar aktivt i servisen och din styrande roll i sammanhanget är viktig för verksamhetens framgång.

Tjänsterna är 100%, tillsvidareanställning med månadslön.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildning inom området och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har en passion för ditt yrke och att du sätter en stolthet i att alltid leverera en hög nivå. Du är en positiv, driven och engagerande ledare som trivs i en verksamhet som präglas av kreativitet och serviceanda. Du behöver ha relativt god datorvana för hantering av vårt interna system, e-post samt Office-paketet för planering.

 HUR GÅR DU VIDARE?

Vi erbjuder en arbetsplats med starka möjligheter att bidra och skapa något nytt, fantastiska kollegor och en oslagbar miljö att arbeta i. Badhytten är med i branschorganisationen Visita som även fungerar som en garant för att vi har bra villkor för våra anställda. Vid frågor eller ansökan är du välkommen att kontakta Michael Stegfeldt på m.s@badhytten.com.

Din ansökan, med CV och personligt brev, skickar du till info@badhytten.com. Hjärtligt välkommen med din ansökan!

KONTAKTA OSS 

Michael Egly
Driftschef
m.e@badhytten.com
0706-666 547

Charlotte Eivesteen
Sälj- och Marknadsansvarig
charlotte@badhytten.com
0720-723 356