DET SKÖNA STRANDLIVET. ÅRET OM. 

Vår historia börjar med en eldsvåda. 2009 brann nämligen den populära restaurangen och nattklubben Badhytten ned och lämnade en saknad av en strandnära mötesplats att umgås kring.

På sina håll i Skanör och Falsterbo grodde planer på att skapa en ny destination, en Badhytten i ny tappning, som med en internationell prägel skulle erbjuda en atmosfär och känsla av att vara utomlands – fast hemma.

Som tur är fick de planerande drivkrafterna nys om varandra och skapade tillsammans den magi som vi idag kort och gott återigen kallar Badhytten. Här gillar vi nämligen traditioner och vi tror och hoppas att vi har skapat en ny klassiker. En plats som är helt unik i sitt slag, ett strandhus som stiger upp ur sanden mitt på Skanörs strand, omgiven hav och naturområde så långt ögat kan nå. Med sin restaurang, lounge, champagnebar och populära takterrass skapar Badhytten den sociala mötesplats som har varit oss alla saknat, och som förstärker det sköna strandlivet. Året om.

Badhytten fokuserar på att hålla en hög kvalité inom allt från råvaror, service, inredning och aktiviteter. I köket jobbar vi med klassiska råvaror, rena smaker och det bästa som säsongen har att erbjuda. Restaurangen har under ledning av Kökscheferna Adam Perschtold och Johan Andersson redan blivit rekommenderad i White Guide.

Vi lägger även extra mycket vikt på vårt utbud av vin på samma sätt som det vi serverar i våra tre välutrustade barer, vilka förövrigt slits extra väl med hälsan under sommarmånadernas rus.

Arkitekturen, inredningen och det extraordinära läget har lett till att Badhytten under sin korta livstid figurerat i allt från New York Times till att husera fotograferingar för magasin och modeföretag. Genom att erbjuda en plats dit folk söker sig för att umgås, må bra, och njuta av det goda i livet har Badhytten blivit en lokal mötesplats och en destination för långväga gäster och vi kan inte säga annat än att vi älskar det.

Inget går nämligen upp mot sorlet i matsalen och den tända brasan en kall vinterdag eller att dansa in solnedgången från vår takterrass med hav i sikte, favoritdrinken i handen och vänner vid sin sida. Vi är världens lyckligaste som får spendera våra dagar här och vi hälsar dig innerligt och hjärtligt välkommen till oss på Badhytten!

JOBBA HÄR 

Just nu söker vi personal, välkommen med din ansökan. 

Badhytten är en stabil året-runt-verksamhet med en intensiv sommarsäsong. Huset slog upp portarna i juni 2016 och huserar ett White Guide-rekomenderat kök, barer, lounge och nattklubb. Anläggningen är även välanvänd för bröllop, privata fester och företagsarrangemang.

På Badhytten sätter vi stort fokus på kvalitet i allt från service och råvaror till inredning och aktiviteter. Vi vill vara en plats där våra besökare trivs och söker därför personal som har lätt för att skapa relationer och ge professionell service med glimten i ögat. För att jobba på Badhytten ser vi gärna att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbete men vi värderar rätt person högre än erfarenhet.

Vi tror att du brinner för att ge bra service och skapa varje besök till en upplevelse för gästen. Det kommer naturligt för dig att forma en miljö där våra gästerna känner sig uppmärksammade och avslappnade.

Vidare tror vi att du har en passion för yrket såväl som för mat och dryck. Du är praktiskt lagd, trivs med att arbeta i grupp men har inga problem med att arbeta självständigt och kunna ta egna beslut.

Badhytten är med i branschorganisationen Visita som även fungerar som en garant för att vi har bra villkor för våra anställda.

Vi erbjuder dig ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter, fantastiska kollegor och en oslagbar miljö att arbeta i. Vid frågor eller ansökan är du välkommen att kontakta Pär på 070-471 76 50 eller info@badhytten.com.

Vi ser fram emot din ansökan.

 

Kock, Serveringspersonal och Bartenders

Tjänsten som kock är fast anställning på heltid och tjänsterna som serveringspersonal och bartenders söker vi för timanställning. Rekrytering sker löpande och provjobb kan ske omgående.

Assisterande restaurangchef

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med ledarskap och övergripande matsalsstruktur.

Du är arbetsledare med personalansvar i form av att introducera ny servicepersonal i rutiner och program samt se till att det efterlevs via kontrollfunktioner. Du ansvarar för att uppdatera befintliga manualer och rutiner samt har kontroll över att produktkännedomen bland personalen är aktuell. Du är en brygga såväl mellan personalen och ledningen som mellan köket och servisen där du även ser till att alla har uppdaterad information gällande kommande arrangemang och bokningar.

Vidare har du helhetsansvar för matsalsarbetet där du ser till att restaurangen eftersköts som vi vill. Du har en god överblick över vad som behöver göras när, samt ett ekonomiskt perspektiv kring hur vi optimerar personalen i schemaläggning men även efter behov mitt i passen.

Du rapporterar direkt till ledningen. Tjänsten är heltid på fast anställning och är en nyckelposition i verksamheten.

 

 

 

KONTAKTA OSS 

040-62 80 570
info@badhytten.com
Badhyttsvägen 9, 239 30 Skanör

Pär Wahl
General Manager
par@badhytten.com
070-471 76 50

Charlotte Eivesteen
Marketing Manager
charlotte@badhytten.com
072-072 33 56

Michelle Larsen
Private Event Manager
michelle@badhytten.com