EVENT

På Badhytten anordnar vi oförglömliga företagsevent, fester, produktlanseringar och kickoffer. Vi är vana att ta hand om företagsgrupper i olika former och våra kreativa lokaler utgör en spännande omväxling i vardagen. För mer information vänligen kontakta oss via event@badhytten.com.

Välkommen att ha roligt och slappna av i vårt strandhus, på ett av Sveriges vackraste lägen.

BRÖLLOP & FEST

Badhyttens vackra läge utgör en perfekt kuliss för ditt bröllop eller fest. Hyr hela ovanvåningen för exklusiv tillgång och njut av god mat och dryck till en fantastisk solnedgång. Festen fortsätter med fördel såväl inomhus som på vår tropiska takterrass. Vi tillhandahåller all planering, menyer, personal, DJ och eventuell underhållning – givetvis i samråd med era önskemål. Allt för att ni ska kunna njuta av er dag.

Ovanvåningen rymmer 100 sittandes gäster, för en större fest hyrs med fördel hela huset med möjlighet till 100 sittandes på vardera plan eller upp till 400 personer för en fest med mingelbuffé.

Välkommen att kontakta oss för mer info på event@badhytten.com.

Oavsett om det gäller en enkel tillställning, bröllop/fest eller ett företagsarrangemang hjälper Badhytten till att skapa den ultimata upplevelsen.

Vi är behjälpliga med allt från att endast leverera färdig mat till att erbjuda full service med förberedelser, servering samt handhavandet av eftersviterna från tillställningen.

Önskas underhållning i form av förslagsvis vin- /champagneprovning eller DJ är vi gärna behjälpliga.Utefter era önskemål skapar våra kockar den perfekta menyn och vi sätter ihop en helhet som passar just ert arrangemang och tema.

För bokning & mer information är du välkommen att kontakta event@badhytten.com.