MÖTEN & KONFERENSER

Välkommen till vårt strandhus mitt bland sanddynerna för er nästa konferens.

På Badhytten är vi vana att ta hand om företagsgrupper på allt från 10-500 personer. Våra kreativa lokaler utgör en spännande omväxling i vardagen och passar utmärkt till avskilda möten, konferenser och produktlanseringar för era kunder.

Under särskilda sommarveckor kan vi erbjuda er privata tillställningar i festtält direkt på stranden. För mer information vänligen kontakta oss via charlotte@badhytten.com.

VÅRA MILJÖER

Badhytten består av två våningar där den andra våningen nästintill upplevs som en del av naturen. Här möts företag i olika konstellationer. Med sina stora panoramafönster och en vidunderlig utsikt skapar rummet en ljus och luftig känsla som uppmuntrar till energi och kreativitet.

Fönsterna blir enkelt persiennbeklädda vid presentationsbehov och våningen byter smidigt skepnad mellan möteslokal, utställningsyta och lounge efter ditt behov. Vid större sällskap kan även vår matsal på nedre plan användas.

STYRELSESITTNING FÖR 12 PERSONER

SKOLSITTNING FÖR 50 PERSONER

BIOSITTNING FÖR 100 PERSONER

KREATIVA GRUPPSAMTAL

VÅRA PAKET

HALVDAGSKONFERENS KL. 8-13

Lättare frukostfika samt lunch inklusive dryck och kaffe 285:- p/p.
Hyra av vår ovanvåning 2 500:-

HELDAGSKONFERENS KL. 8-17

Lyxig frukostfika, lunch inklusive dryck och kaffe samt eftermiddagskaffe
med kaka 485:- p/p. Hyra av vår ovanvåning 5 000:-

Alla priser exklusive moms.

UTRUSTNING OCH SERVICE SOM INGÅR

– Trådlöst internet/wifi
– Projektor med skärm
– 65-tums storbildsTV med AppleTV Högtalare för mingelmusik
– Block och pennor Blädderblock och White board
– Exklusiv tillgång till vår ovanvåning
– Frukt, vatten och egen serveringspersonal
– Ytterligare utrustning finns för uthyrning

Har du andra önskemål på dagens upplägg är du varmt välkommen att kontakta oss på info@bahytten.com. För större företagsarrangemang, vänligen se mer under rubriken Kick-off.

KICK-OFF

BOKA BADHYTTEN TILL ERT FÖRETAG

På Badhytten anordnar vi oförglömliga företagsevent, fester, produktlanseringar och kickoffer. Välkommen att ha roligt och slappna av i vårt strandhus, på ett av Sveriges vackraste lägen.

Vi paketerar transport, aktiviteter, middag, underhållning och övernattning som en helhetslösning och håller i företagsevent året om. Såväl våra lokaler som dagens aktiviteter anpassas efter era önskemål och vi rymmer drygt 100 personer sittandes per våning, fler vid mingelbuffé.

Ett populärt paket hos oss ser ut som följer:

Ni anländer tidig eftermiddag via en bussresa alternativt från havs via RIB-båt. Därefter finns möjlighet att inleda med en informativ del innan ni delas in i grupper för teamaktiviteter. Ni beger er sedan vidare till vår ovanvåning som är exklusivt er för kvällen. Fördrinken avnjuts på ovanvåningen eller på takterrassen och middagen serveras antingen som mingelbuffé eller supé med sittandes runda bord. Under middagen bjuds det på såväl en oemotståndlig solnedgång som livemusik innan kvällen övergår till dans. För de sällskap som inte önskar stanna över natten anordnar vi hemfärd med vår busspartner.

Våra tre mest populära aktiviteter:

– Provningar (vin, champagne, whiskey, praliner)

– Guidad tur genom Skanör och Falsterbo på Segway, med roliga småstopp anpassade    efter just ditt företag

– Strandpromenad med stationer fyllda av utmaningar och upplevelser för alla sinnen

Kontakta oss på info@badhytten.com för mer information eller ett konstnadsfritt konsultationsmöte.

Vi ser fram emot att ge er en fantastisk upplevelse på Badhytten. Välkommen att njuta av det sköna strandlivet, året om.

BRÖLLOP & FEST

Badhyttens vackra läge utgör en perfekt kuliss för ditt bröllop eller fest. Hyr hela ovanvåningen för exklusiv tillgång och njut av god mat och dryck till en fantastisk solnedgång. Festen fortsätter med fördel såväl inomhus som på vår tropiska takterrass. Vi tillhandahåller all planering, avsmakningsmenyer, personal, DJ och eventuell underhållning – givetvis i samråd med era önskemål. Allt för att ni ska kunna njuta av er dag.

Ovanvåningen rymmer 100 sittandes gäster, för en större fest hyrs med fördel hela huset med möjlighet till 100 sittandes på vardera plan eller upp till 400 personer för en fest med mingelbuffé.

Skanörs kyrka är tillgänglig för vigsel och vi hjälper gärna till med kontakt. Vid icke-kyrklig vigsel bistår vi gärna med kontakter till vigselförrättare samt rekommendationer på vackra ceremoniplatser i Skanör/Falsterbo.

Vi har samarbetsavtal med florister, fotografer och musiker. Vår busspartner hjälper till med transport och för er som önskar övernattning har vi även samarbeten med samtliga hotell i Skanör/Falsterbo samt Quality Hotel View i Hyllie.

Välkommen att kontakta oss för mer info på info@badhytten.com.

CATERING

Oavsett om det gäller en enkel tillställning, bröllop/fest eller ett företagsarrangemang hjälper Badhytten till att skapa den ultimata upplevelsen.

Vi är behjälpliga med allt från att endast leverera färdig mat till att erbjuda full service med förberedelser, servering samt handhavandet av eftersviterna från tillställningen.

Önskas underhållning i form av förslagsvis vin- /champagneprovning eller DJ är vi gärna behjälpliga.Utefter era önskemål skapar våra kockar den perfekta menyn och vi sätter ihop en helhet som passar just ert arrangemang och tema.

För bokning & mer information är du välkommen att kontakta info@badhytten.com.