Kalendarium

 FRIDAY AFTER WORK

FREDAGAR KL. 17-20 

AW2

VÄLKOMNA HELGEN

Vi laddar upp med goda drinkar i baren, en härlig snacksbuffé och fyller huset med skön loungemusik. En perfekt after work att avsluta jobbveckan med.

Välkomna alla fredagar!

 SUNDAY BRUNCH

SÖNDAGAR 11.30 & 14.30 

Brunch insta

NJUTBAR BUFFÉ

Kom och njut av vår välfyllda buffé med charkuterier, ostar, röror, bröd, vitaminshots, läckerheter från havet och mycket mer.

11.30 eller 14.30 // 265:- p/p // halva priset för barn under 12 år

Välkommen att boka ditt bord på www.badhytten.com.

 RELEASEFEST

24 NOVEMBER

LL

MICKE LARSÉN

Välkomna på Micke Larséns releasefest för nya albumet Längtan. Under kvällen kommer bandet att spela gamla och nya låtar med deras elvamannaband som följs av en DJ för fortsatt fest. Bandet går på klockan 22 och mellan kl. 18-21 serverar Badhytten en speciell festmeny för kvällen. Välkomna att boka bord och/eller köpa din biljett till releasefesten på Badhytten eller på MOJO Fashion i Höllviken.
 –
Festmenyn kostar 245,- och består av en förrätt på krispiga räkor med Remouladsås à la Creole och en varmrätt av bräserade BBQ-shortribs med potatismos och bönragú. Under kvällen serverar vi även fisk och vegetariskt alternativ. Drinkbord kan bokas till specialpris under kvällen.
Entrébiljett för festen 150:- (gäller även matgäster) / Bandet börjar kl. 22 / Sittning för mat kl. 18-21 / Drinkbord 5000 kr
Välkommen att maila oss din bokning på info@badhytten.com.

ABONNERAT

1 DECEMBER

ute2

HUSET ABONNERAT FÖR JULSHOW 

Hela huset är abonnerat fredagen den 1 december, välkomna en annan dag. 

JULBORD MED SHOW

7,8,14,15 DECEMBER

640x640_v2-1

FIRA JUL MED SÅNG 

Fira jul med vännerna eller kollegorna bland sanddynerna i Skanör och sjung med i vår Sing-Along julshow med TV-profilen Angelica Alm och musikern Anna Törnquist. Allt ihop med ett välfyllt julbord på Badhyttens egna vis, inspirerat av närheten till havet.
Kom och njut av vårt julbord, med eller utan show. Eller hyr vårt strandhus exklusivt för dagen med aktiviteter anpassade efter just ditt företag. Vi tar hand om allt, så att ni kan slappna av. Läs mer under fliken JULSHOW.
Priser från 495:- (ink moms)
Hjärtligt välkomna! 

JULBORD 

2,9,16 DECEMBER

Julbord

ETT JULBORD MED EN TWIST  

Välkomna julen med vårt havsinspirerade julbord. Buffén kommer att bjuda på fint utvalda rätter med anknytning till havet och den vackra miljö som omger Badhytten. De här dagarna serverar vi ingen à la carte men hjälper givetvis dig som har allergier med alternativ. 
– 
495,-  /  Buffén startar klockan 18.
Varmt välkomna!

december club

7,8,14,15 december

Xmas_FB_dela_igen

JULSTÄMNING I BAREN  

Efter våra julshower öppnar vi upp ovanvåningen för December Club. Vi har nästintill fullbokat alla dagar så kom i tid för att inte missa den härliga feststämningen.
DJ Stedtzon klappar takten från klockan 22 till sent. Inget inträde.
Hjärtligt välkomna! 

LILLEJUL

23 DECEMBER

Lillejul

BRUNCH MED BARMINGEL 

Klapparna är inslagna och granen är klädd så nu är det hög tid att släppa julstressen och passa på att njuta av vår lillejulsbrunch. Vi har två sittningar, kl. 11.30 samt kl. 14.30, men vi håller huset öppet ända till kl. 20 för dig som även vill smaka på något av våra erbjudanden i baren.  
265,- för brunchen och halva priset för barn under 12 år.
 –
Välkommen att boka bord här på hemsidan eller via info@badhytten.com.
God jul!

NYÅRSBRUNCH

31 DECEMBER &   1 JANUARI

BRUNCH

NYÅRSBRUNCH ✨

Inled nyårsafton med en lyxig brunch vid havet eller starta det nya året med en smakrik upplevelse. Vi har två sittningar, kl. 11.30 samt kl. 14.30. 
265,- och halva priset för barn under 12 år.
 –
Välkommen att boka bord här på hemsidan eller via info@badhytten.com.