Kalendarium

 FRIDAY AFTER WORK

FREDAGAR KL. 17-20 

AW2

VÄLKOMNA HELGEN

Vi laddar upp med goda drinkar i baren, en härlig snacksbuffé och fyller huset med skön loungemusik. En perfekt after work att avsluta jobbveckan med.

Välkomna alla fredagar!

 SUNDAY BRUNCH

SÖNDAGAR 11.30 & 14.30 

Brunch insta

NJUTBAR BUFFÉ

Kom och njut av vår välfyllda buffé med charkuterier, ostar, röror, bröd, vitaminshots, läckerheter från havet och mycket mer.

11.30 eller 14.30 // 265:- p/p // halva priset för barn under 12 år

Välkommen att boka ditt bord på www.badhytten.com.

 OKTOBERFEST

20 OKTOBER

Oktoberfesten

PÅ MED DINA LEDERHOSEN..

.. och Ompah-Pa hela vägen ner till havet när Badhytten firar Oktoberfest Party.
Fredagen 20 oktober gungar huset ikapp med storbandet Rupert Knödl und seine Original Gulaschbarone. Vi öppnar upp klockan 18, maten sätter igång vid 19 och livemusiken strax efter det. Extra bra pris på buffén (175 kr) och erbjudanden i baren. Kom och lyft taket med oss!

Så, samla ihop vännerna och boka plats på vår buffé (via info@badhytten.com) eller kom och köp en ölhink för svänghäng i baren.

PROST!

 NATTKLUBB

28 OKTOBER

halloweenPartyBadhytten

HALLOWEEN PARTY

Lördagen 28 oktober är det Halloween Party på Badhytten. På med din farligaste outfit och byt skepnad för en kväll.
Vårt hemsökta Beach House laddar med Bloody Mary´s och baren är intagen av walking dead. Bäst utklädd vinner en brunch för två på Badhytten.
Don´t dare to miss out!
Ta spökbussen (gratis) från Höllviken centrum kl.22 och kl.23. Bussen stannar vid Ljungskogenslivs, Falsterbogrillen, ICA Skanör och Badhytten.
Avgång mot Höllviken sker 02.30 och 03.15. Alla ska med i mån av plats!
 –
Fri entré kl. 22-03 / Ålder 30+

 GÅSAMIDDAG

10-11 NOVEMBER

GÅSEN HEMSIDA

GÅSAMIDDAG

Välkommen till en afton vid havet där gåsen står i fokus. Våra kockar har med omsorg förberett en trerättersmeny som gör avstamp i traditionen men som varsamt tar ut de smakmässiga svängarna.

MENY
– Canapé på gåslevermousse med syltade kantareller
– Sherryspetsad consommé på gås med rilletfylld ravioli
– Knaprig gås med sås från skroven. Serveras med vår egna rödkål, brysselkål och potatis stekt i gåsfett.
– Variation på äpple från Österlen i form av sorbet, kaka och crème brulée

495,-

 Fars dag brunch

12 NOVEMBER

Pappa

PAPPAS STOL

Söndagen den 12 november har vi Fars dag-brunch på Badhytten för alla firare. Välkomna att boka ert sällskap för en brunch vid havet på någon av våra två sittningar.
265:- / halva priset för barn under 12 år / Kl. 11.30 & 14:30

 RELEASEFEST

24 NOVEMBER

LL

MICKE LARSÉN

Välkomna på Micke Larséns releasefest för nya albumet Längtan. Under kvällen kommer bandet att spela gamla och nya låtar med deras elvamannaband som följs av en DJ för fortsatt fest. Bandet går på klockan 22 och mellan kl. 18-21 serverar Badhytten en speciell festmeny för kvällen. Välkomna att boka bord och/eller köpa din biljett till releasefesten på Badhytten eller på MOJO Fashion i Höllviken.
 –
Festmenyn kostar 245,- och består av en förrätt på krispiga räkor med Remouladsås à la Creole och en varmrätt av bräserade BBQ-shortribs med potatismos och bönragú. Under kvällen serverar vi även fisk och vegetariskt alternativ. Drinkbord kan bokas till specialpris under kvällen.
Entrébiljett för festen 150:- (gäller även matgäster) / Bandet börjar kl. 22 / Sittning för mat kl. 18-21 / Drinkbord 5000 kr
Välkommen att maila oss din bokning på info@badhytten.com.

 SURFA MED KSURF

KSURF

SURFA ÅRET OM  

Oavsett om du är nybörjare eller rutinerad surfare så hjälper vår surfguru Yassine dig med formen. Hyr en timme Kite surfing eller SUP alternativt få privata utbildningar.
Du hittar honom vid livräddarna på andra sidan om vår parkering. För mer info kan du kika på deras hemsida www.ksurf.se.

JULBORD MED SHOW

PREMIÄR 1 DECEMBER

640x640_v2-1

FIRA JUL MED KOLLEGORNA 

Fira jul med vännerna eller kollegorna bland sanddynerna i Skanör och sjung med i vår Sing-Along julshow med TV-profilen Angelica Alm och musikern Anna Törnquist. Allt ihop med ett välfyllt julbord på Badhyttens egna vis, inspirerat av närheten till havet.
Kom och njut av vårt julbord, med eller utan show. Eller hyr vårt strandhus exklusivt för dagen med aktiviteter anpassade efter just ditt företag. Vi tar hand om allt, så att ni kan slappna av. Läs mer under fliken JULSHOW.
Priser från 495:- (ink moms)
Hjärtligt välkomna!